Weerstandsmeter PRM5

De PRM5 heeft in tegenstelling tot de PRM4 nog twee andere ranges van 20mOhm en 2mOhm met een maximale meetstroom van 5 ampère.

ovendien kunnen de meetstromen met 5A, 2A, 2A, 1A en 0.2A worden geselecteerd voor meetbereik 20mOhm, 200mOhm en 2Ohm om de PRM5 beter aan te passen aan het testobject.
Net als bij de PRM4 kunnen de functies zoals autorange, vaste range en verbinding via veiligheidslaboratoriumstekkers aan de voor- en achterzijde voor 4-draads metingen worden gebruikt.

De PRM5 kan via de seriële RS232-interface of via Ethernet (TCP/IP) via de RJ45-bus volledig op afstand worden bestuurd. Het is daarom ideaal voor langdurige metingen en gegevensregistratie (bijv. met Excel) en voor automatische controle.
De weerstandmeter in de 19-inch behuizing heeft een standaard hoogte van 1U.

Een extra optie is de aansluiting van een temperatuursensor type PT100 in 4-draads meting, waarmee de actuele omgevingstemperatuur in het bereik van 0… 40°C gemeten kan worden. De gemeten omgevingstemperatuur zal worden gecompenseerd met de gemeten weerstandswaarde.

Ons leveringsprogramma omvat een range van eenvoudige en kelvinklemmen voor snel en eenvoudig aansluiten van de testobjecten.

Terug naar overzicht
Translate