Over ons

IONIO zorgt voor een testsysteem op maat. Van eenvoudige aardingstester tot complete multifunctionele tester, van hoogspanningstester tot lektester en alles hier tussenin.

Wij gaan voor een zo klantgericht mogelijk voorstel, daarom beginnen we met het in kaart brengen van de specifieke wensen en eisen. Na het bepalen van de juiste test-of meetsysteem, zorgen we voor de aanschaf en installatie. Door middel van een training leggen we precies uit hoe je de systemen kunt toepassen in de productieomgeving.

Service

Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Dit betekent dat het contact met de klant niet ophoudt na de levering. We gaan een stapje verder en zorgen ervoor dat de geleverde apparatuur geregeld onderhouden en gekalibreerd wordt. Er komen geen tussenpersonen of derden bij kijken. Kortom: korte lijnen, snelle service. Daar houden we van. Heb je je apparatuur van een andere aanbieder? Geen probleem, ook jou helpen we graag met onderhoud en kalibratie.

Levensduur

Onze testapparatuur moet volgens Europese richtlijnen minimaal tien jaar repareerbaar zijn. In de praktijk blijkt een langere levensduur geen uitzondering. Met producten van SCHLEICH en ForTest gaan we naast een zo lang mogelijke levensduur, ook voor betrouwbaarheid en een grote verscheidenheid aan testers.

Levensduur
Je zoekt een testsysteem voor je producten? 
Wij kunnen je helpen!
Translate