Voorbereiding testsystemen

Als klant wil je er zeker van zijn dat het test- en meetsysteem dat je besteld hebt correct werkt. Daarom is het van groot belang dat het systeem correct wordt ingesteld voordat het wordt uitgeleverd.

Bij IONIO begrijpen we dat als geen ander en daarom zorgen wij ervoor dat het testsysteem volledig wordt ingesteld zoals met de klant is besproken tijdens het project.

Het instellen van het test- en meetsysteem begint al tijdens de ontwerpfase. Wij zorgen ervoor dat het systeem voldoet aan de specificaties van de klant en dat alle componenten perfect op elkaar zijn afgestemd. Dit zorgt ervoor dat het systeem zo efficiënt mogelijk werkt en de beste resultaten oplevert.

Nadat het systeem is geproduceerd bij de fabriek in Duitsland, begint het instellen van de verschillende parameters. Dit gebeurt altijd in nauw overleg met de klant, zodat we zeker weten dat het systeem volledig aan de wensen van de klant voldoet.

Dit omvat het instellen van alle test- en meetscripts, het opzetten van gegevensverzameling en rapportage, en het testen van de software om er zeker van te zijn dat het systeem correct werkt.

Als het systeem volledig is ingesteld, testen we het uitvoerig om er zeker van te zijn dat het volledig voldoet aan de specificaties van de klant. Zo weet je als klant dat je altijd kunt vertrouwen op de kwaliteit en prestaties van het systeem dat je bij IONIO bestelt.

Terug naar overzicht
Translate