Script GLP2

Met behulp van een script is onze GLP2-range tester naar klantwens te programmeren een script is een programmeertaal op basis van C en Basic.

Een van de belangrijkste kenmerken van de GLP2-ce en GLP2-Basic elektrische veiligheidstesters is dat het in staat is om te worden geprogrammeerd met een script. Dit betekent dat IONIO (of de klant) het systeem kunnen programmeren om specifieke taken uit te voeren en gegevens te verzamelen op basis van hun vereisten. 

Het script kan de in- en uitgangen van het systeem aansturen en de meetgegevens toewijzen aan specifieke variabelen.

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van een geprogrammeerd script. Hieronder staan de belangrijkste voordelen

  1. Efficiëntie: Het gebruik van een geprogrammeerd script zorgt ervoor dat het testsysteem efficiënter kan werken, omdat de taken automatisch worden uitgevoerd zonder tussenkomst van de bediener. Dit betekent dat het testsysteem sneller en efficiënter kan werken, wat tijd en kosten bespaart.
  2. Flexibiliteit: Het gebruik van een geprogrammeerd script biedt ook flexibiliteit omdat het testsysteem kan worden aangepast aan verschillende vereisten en toepassingen. Het script kan worden aangepast of gewijzigd om specifieke taken uit te voeren of meetgegevens te verzamelen op basis van verschillende parameters.
  3. Herhaalbaarheid: Het gebruik van een geprogrammeerd script zorgt voor een hoge mate van herhaalbaarheid in de metingen. Dit betekent dat dezelfde metingen opnieuw kunnen worden uitgevoerd zonder dat er fouten of afwijkingen optreden.

Onderstaand een voorbeeld van het resultaat van een script met de volgende eigenschappen.
– Scannen van ordergegevens op basis van barcode en RFID.
– Laden van testplan aan de hand van gescande barcode.
– Controle op de correcte invoer van de barcode/RFID aan hand van opbouw karakters.
– Linken van diverse items aan basis proefplannen.

Terug naar overzicht
Translate