Nieuw: IONIO trainingsplatform

In het bezit van een testsysteem van IONIO?
Bezoek ons IONIO trainingsplatform op https://training.ionio.nl/

Hier vindt je alles wat u nodig heeft om onze testsystemen optimaal te kunnen gebruiken. Onze collectie uitlegvideo’s laat je stap voor stap zien hoe u de systemen kunt instellen en gebruiken, zodat je snel en efficiënt aan de slag kunt.

Onze video’s zijn zorgvuldig samengesteld door ons en bieden praktische en hands-on instructies. Of je nu een beginnende gebruiker bent of een ervaren professional, onze video’s zijn gemakkelijk te volgen en bieden waardevolle tips en tricks om het meeste uit onze testsystemen te halen.

Ons trainingsplatform is toegankelijk op elk moment, vanaf elke locatie. Of u nu thuis bent, op kantoor of onderweg, je kunt altijd bij ons terecht op https://training.ionio.nl/ voor de informatie die je nodig zoekt. Bovendien zijn al onze video’s gratis beschikbaar, dus je hoeft geen extra kosten te maken om uw vaardigheden te verbeteren.

Ook zal op dit platform de nieuwste software te vinden zijn van Printcom7, PrintcomG2 en editor en printer. De komende maanden zal het platform stap voor stap gevuld worden met nieuwe video’s.

Ben je klaar om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Bezoek ons IONIO trainingsplatform en ontdek hoe gemakkelijk het is om onze testsystemen te gebruiken. Met onze duidelijke en praktische instructies kun je snel aan de slag en ben je verzekerd van succes!

Wij werken constant aan ons trainingsplatform om de uitlegvideos verder uit te breiden. Wensen qua uitlegvideo’s of tips om ons platform te verbeteren? laat het ons weten.

Het trainingsplatform is te vinden via training.Ionio.nl

Terug naar overzicht
Translate