NEN-EN 50191 : 2010. Installatie en bedrijfsvoering van elektrische beproevingsapparatuur

Veilig en correct opzetten van de veiligheid bij test- en meetsystemen is een vraag die vaak naar voren komt bij het leveren van onze testsystemen.

Voornamelijk bij hoogspanning zijn er eisen die naar voren komen om veilig en correct te installeren. In Nederland is de NEN-EN 50191:2010. Installatie en bedrijfsvoering van elektrische beproevingsapparatuur de norm voor het opzetten van een beproevingsapparatuur.

In Duitsland is een uittreksel van deze norm vrij verkrijgbaar via internet. Dit voorschrift geeft een goede indruk van de eisen die men moet hanteren voor het veilig en correct opzetten van beproevingssystemen. Zowel laag- als hoogspanning. 

Link naar de informatie

Onze test- en meetsystemen zijn voorzien van alle mogelijkheden om uw beproevingsapparatuur in de productie volgens norm te integreren.

 

IONIO heeft de mogelijkheid een training op basis van de EN50191 te geven en hoe toe te passen in de praktijk. De training kan men toepassen voor de operators of de eindverantwoordelijke persoon die te maken heeft met beproevingen en testen die binnen de EN50191 vallen.

In combinatie met de training EN50191 kunnen wij de training aanvullen met een uitleg van de bij u aanwezige testsystemen.
De training kan worden gegeven bij ons op locatie te Kootwijkerbroek of bij u op locatie.

Zijn er vragen over deze training en de mogelijkheden, neem contact met ons op via info@ionio.nl

 

Terug naar overzicht
Translate