Lektester T8090 Dual Absolute

De Dual Absolute T8090
De nieuwe Dual Absolute technologie maakt het mogelijk om de nadelen van een klassiek differentieel systeem te elimineren, de voordelen ervan te verbeteren en een industrie die al tientallen jaren stilstaat te vernieuwen.

Dankzij de nieuwe Dual Absolute technologie heeft ForTest de eenvoud van een klassiek absoluut vervalsysteem gecombineerd met de precisie en gevoeligheid van een differentieel systeem, waardoor de lektestinstrumenten op een nooit eerder vertoond niveau komen.

De nieuwe algoritmen en meetapparatuur elimineren typische meetfouten in een differentieel systeem, zoals verschillen in stabilisatie tussen het te testen object (DUT) en het referentiemonster.
De nieuwe reeks instrumenten is in staat om op 3 verschillende manieren te werken: Differentiaal, Dual absolute en Central Zero.

De nieuwe Dual Absolute technologie is zo krachtig en betrouwbaar dat ForTest heeft besloten te stoppen met de ontwikkeling van het klassieke differentiële systeem.

Innovatie.
De interface “ForTest MMI” bracht een superieur niveau van mens-machine-interactie, dankzij een innovatief capacitief paneel in gehard glas, met een prachtig 6,2″ kleurendisplay.
De programmering van de parameters gaat veel sneller dankzij het nieuwe numerieke toetsenbord dat in de menu’s is geïntegreerd, en het grote display maakt het bekijken van de testcyclus nog duidelijker.

Het hoofdscherm maakt ook interactie mogelijk met sneltoetsfuncties, zoals het wijzigen van het testprogramma, het “slimme” test archiefmenu en het vergrendelen/ontgrendelen met behulp van een wachtwoord.

Grenzeloze connectiviteit.
De nieuwe T8090-apparatuur bevat poorten voor de USB-slave, RS232, RS485, Can-bus, TTY, Profinet en EtherCAT. De lektester kan ook een optionele Ethernet-poort bevatten en een 26-polige connector met 4 ingangen en 8 uitgangen, die volledig programmeerbaar zijn voor de koppeling met de externe ventielen, veiligheidsbarrières, schakelaars, enz.

Het frontpaneel heeft een master USB-poort voor aansluiting op een USB-stick voor het opslaan van de uitgevoerde tests, het back-uppen/herstellen van parameters en het upgraden van de firmware van de lektester.
Het aansluiten van thermische printers, barcode/datamatrixlezers gaat snel en eenvoudig via een intern menu.

Snellere en betere metingen.
De testcyclus werd verder versneld dankzij de interactie tussen processor en coprocessor, met behoud van de betrouwbaarheid die ForTest altijd uniek heeft gemaakt.
We kunnen met zekerheid zeggen dat de T8090 gebruik maakt van de meest geavanceerde meettechniek ter wereld, dankzij de  nieuwe technologie in ramen en de dubbele Faraday  kooi, die de stabilisatietijd onder 18 ms verkort.

Dit geeft een echte meetresolutie van 0,1 Pa bij 1 bar (0,5 Pa bij 6 bar), stabiel en ruisvrij.

Geoptimaliseerde pneumatische sectie.
De assemblage van de nieuwste generatie magneetventielen heeft een 30% verhoging van de vulsnelheid mogelijk gemaakt ten opzichte van het vorige model, waardoor de betrouwbaarheid in de loop van de tijd onveranderd is gebleven. ze steeds betrouwbaarder en duurzamer te maken

Innovatief ontwerp.
Wat een eenvoudige ontwerp lijkt, verbergt in feite een uitgebreide studie om het instrument zo eenvoudig mogelijk te gebruiken en te bedienen.
|Het frontpaneel is gemaakt van gehard glas en aluminium, waardoor het uiterst eenvoudig te reinigen is. De T8090 geschikt is voor gebruik in het laboratorium en op de productielijn.

De uitgebreide interne menu’s zijn eenvoudig in te stellen en de grafische interface is ontworpen om alleen belangrijke informatie weer te geven tijdens de metingen

Terug naar overzicht
Translate