Handmatige metingen

“Snel” even een meting uitvoeren? Zonder allerlei parameters te programmeren?

Onze elektrische veiligheidstester de GLP2 range heeft standaard een manuele meting die men eenvoudig kan gebruiken om snel een meting uit te voeren.

Met de handmatige meetoptie kunnen gebruikers snel en moeiteloos metingen uitvoeren, zelfs zonder voorafgaande programmeerkennis. Dit betekent dat je meer tijd kunt besteden aan het verkrijgen van waardevolle inzichten en minder tijd hoeft te besteden aan voorbereidingen. 

Met deze functie kun je metingen uitvoeren zonder een uitgebreid proefplan te programmeren. Het enige wat je hoeft te doen, is de relevante meetparameters invoeren en de GLP2 zal de meting uitvoeren.

Tijdwinst 
Dankzij de handmatige meetoptie kun je kostbare tijd besparen, zonder in te leveren op nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. De software van de GLP2 is ontworpen om consistentie en reproduceerbaarheid te waarborgen, zodat je kunt vertrouwen op de verkregen meetgegevens. Of je nu een ervaren gebruiker bent die snel wil meten of een beginner die het meetsysteem wil verkennen, de handmatige meetoptie biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring.

We nodigen je uit om de handmatige meetoptie van GLP2 uit te proberen en zelf de voordelen te ervaren. Of je nu een snelle meting moet uitvoeren of gewoonweg het gemak van onze functie wilt ontdekken, GLP2 biedt de oplossing. Bespaar tijd, vereenvoudig je meetprocessen en behaal betrouwbare resultaten 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe de GLP2-range je meetwerkzaamheden kan transformeren. We staan klaar om je te ondersteunen en je te helpen het maximale uit je meetprocessen te halen! 

Terug naar overzicht
Translate