Ontdek de Toekomst van Meettechnologie met de IONIO Matrix Kaart

We zijn verheugd om jullie voor te stellen aan de nieuwste innovatie van IONIO en SCHLEICH GMBH: de Matrix Kaart voor o.a. aarding, weerstand en hoogspanningsmetingen.

Als toonaangevende speler in technisch geavanceerde meetapparatuur, hebben we met trots een product ontwikkeld dat de normen van veelzijdigheid, precisie en connectiviteit naar een ongekend niveau tilt.

Integratie met de GLP2-Basic
De meetkaarten worden door IONIO onder andere toegepast in de GLP2-Basic testsystemen, hiermee geven wij onze testsystemen een ongekende flexibiliteit om je producten met diverse meetpunten in workflow te beproeven.

Meerdere Meetpunten, Oneindige Mogelijkheden
Met de IONIO Matrix Kaart kunnen gebruikers hun GLP2-basic of externe testsystemen uitbreiden met meerdere meetpunten, waardoor ze een ongeëvenaarde controle hebben over hun testprocessen. Deze matrix kaart opent de deur naar een nieuwe dimensie van testen, waar flexibiliteit en nauwkeurigheid hand in hand gaan.

Integratie met externe meetsystemen
De IONIO matrix kaarten kan men eenvoudig verbinden via CAN-bus met bestaande externe meetsystemen, ideaal voor de system integrators.

CAN-bus aansturing voor Efficiëntie
Dankzij de geïntegreerde CAN-bus aansturing is het beheer van de matrix kaart moeiteloos en efficiënt. Dit stelt gebruikers in staat om naadloos te schakelen tussen verschillende modi en meetpunten, waardoor de testworkflow geoptimaliseerd wordt voor maximale productiviteit.

Veelzijdige Weerstandsmetingen
De IONIO Matrix Kaart biedt de mogelijkheid om weerstandsmetingen uit te voeren in zowel 2- als 4-geleidertechniek. Hierdoor kunnen gebruikers met gemak verschillende meetconfiguraties aanpassen aan hun specifieke behoeften, wat resulteert in nauwkeurige en betrouwbare metingen.

Hoogspanning AC en DC, Aardingsmetingen tot 30 Ampère
Met de mogelijkheid om hoogspanning AC en DC, analoge metingen, functietesten, inductiviteitsmetingen, capaciteitsmetingen en aardingsmetingen te schakelen, biedt de IONIO Matrix Kaart een breed scala aan testmogelijkheden. Dit opent de deur naar het verkrijgen van diepgaande inzichten in diverse elektrische en elektronische systemen.

Klaar voor de Toekomst
De IONIO Matrix Kaart is ontworpen met het oog op de toekomst van meettechnologie. Het is niet alleen een product van vandaag, maar een investering in morgen. We nodigen jullie uit om de grenzen van mogelijkheden te verleggen en de revolutie van meettechnologie met ons te ervaren.

Bereid je voor op de volgende stap in precisie, veelzijdigheid en controle. Welkom bij de toekomst van testen, welkom bij IONIO.

Terug naar overzicht
Translate