IONIO Motoren Meetdag 2025

Interessepeiling voor de IONIO Motoren Meetdag Q1 2025!

De IONIO Motoren Meetdag zal Q1 2025 op een locatie centraal in Nederland plaatsvinden. Deze unieke dag organiseren wij voor bedrijven die elektromotoren en/of spoelen produceren of repareren.

Tijdens de IONIO Motoren Meetdag bieden we diverse workshops aan die ingaan op metingen aan elektromotoren en spoelen.
Onze experts zullen praktische uitleg en demonstraties geven om je kennisniveau te verhogen en je vaardigheden te verfijnen. Dit is de perfecte gelegenheid om te leren van de besten in het vakgebied en je netwerk uit te breiden met andere professionals.

Om deze dag optimaal af te stemmen op jouw behoeften, starten we met een interessepeiling. We horen graag van je welke onderwerpen je het meest interessant vindt en waar je tijdens je dagelijkse werkzaamheden tegen aan loopt.

Jouw feedback is essentieel om ervoor te zorgen dat de IONIO Motoren Meetdag 2025 een waardevolle en leerzame ervaring wordt.

Ben je geïnteresseerd in deelname aan deze dag vol kennis en innovatie? Laat het ons weten in de reacties of stuur ons een bericht.

We kijken uit naar jouw input en hopen je te verwelkomen op de IONIO Motoren Meetdag 2025!

#IONIO #MotorenMeetDag #elektromotoren #spoelen #workshops #netwerken #innovatie #Interessepeiling #Q1 #2025 #wikkelbedrijven #maintanance #coils #highvoltage #elektromotoren #meetsystemen #surgetest #meettechniek #kennis #techniek #mechatronica #surge #emotoren #wikkelbedrijven #producenten

📅 Datum: Q1 2025
📍 Locatie: Centraal in Nederland

Terug naar overzicht
Translate