Wie is Schleich GmbH?

SCHLEICH is een toonaangevende systeemleverancier voor alle soorten elektrische veiligheids- en functietechniek en voor motor- en wikkeltesters. Door middel van onze grote verscheidenheid aan testers, testsystemen en complete productielijnen zijn wij in staat om oplossingen te bieden voor bijna elke testtaak.

HISTORIE SCHLEICH
Opgericht als reparatiewerkplaats voor elektrische machines in 1952, heeft SCHLEICH zich ontwikkeld tot een wereldwijd bekende producent van wikkelmachines voor de elektrische machine- en elektromotorindustrie.

1952 Bedrijfsstichting door Karl Schleich
1968 Ontwikkeling van de eerste wikkelmachines
1982 Oprichting van SCHLEICH GmbH door Karl-Dieter Schleich en Martin Lahrmann
1985 Productie van de eerste surgestester
1987 Integratie van PC’s in onze testsystemen
1995 Levering van het eerste testsysteem met touchscreen
1998 Invoering van een kwaliteitsmanagementsysteem
2005 Combinatie PD  met surgetest
2012 SCHLEICH nominatie als TOP100 Innovator
2013 Ontwikkeling van de Dynamic-MotorAnalyzer
2014 SCHLEICH nominatie als TOP100 Innovator
2014 Jan-Philipp Lahrmann is CEO
2016 SCHLEICH nominatie als TOP100 Innovator
2018 SCHLEICH nominatie als TOP100 Innovator

FOCUS SCHLEICH
Sinds het begin van de jaren 80 ligt de focus van het bedrijf op het ontwerp en de productie van elektrische testers. Door de voortdurende sterke betrokkenheid en technologische innovaties is SCHLEICH uitgegroeid tot een van de toonaangevende fabrikanten van elektrische testers voor zowel wikkel- als motortesten en voor veiligheids- en functietesten van allerlei elektrische producten over de hele wereld.

Elke dag werken onze 140 medewerkers gepassioneerd aan het garanderen en optimaliseren van de hoge standaard van onze testers. Klanten, verkoopafdeling en onze productiemedewerkers dragen bij aan nieuwe ideeën en verbeteringen. Zo ondersteunen zij allen het innovatieproces.

TOP INNOVATOR SCHLEICH
Niet voor niets hebben we de awards “Top 100 Innovator 2012, 2014, 2016 en 2018” in de wacht gesleept.

INTERNE PRODUCTIE SCHLEICH
Uitgebreide productiefaciliteiten garanderen dat alle onderdelen van de testers voor u ontworpen en gefabriceerd worden in onze vestiging in Hemer.
Onze testers worden vervaardigd met computergestuurde procesbesturing en een digitaal MMI. Dit garandeert de hoogste efficiëntie en procesveiligheid in de gehele productieketen en zorgt zo voor een constante hoge kwaliteit van de SCHLEICH-producten.

Onze meet- en elektronische PCB’s worden betrouwbaar geproduceerd met een ultramoderne in-line-SMD-placement-technologie die een stabiele kwaliteit van onze testsystemen garandeert.
Moderne high-end processoren in onze testers vervullen uw testtaken op een snelle, nauwkeurige en betrouwbare manier.

SCHLEICH biedt alles onder één dak – Made in Germany.

klik hier voor een overzicht van onze mogelijkheden op het gebied van test- en meetsystemen.

Translate