Wie is Fortest SRL?

ForTest ontwerpt en produceert lektest- en flowtestsystemen. Altijd met het oog op innovatie is het bedrijf sinds 2012 gevestigd in Modena in de voormalige Maserati-fabrieken en heeft het klanten in Italië en over de hele wereld, die werkzaam zijn in vele sectoren, zoals automotive, landbouw, (olie)hydraulica, irrigatie, mechanica, elektronica, biomedische en verpakkingsindustrie.

MISSIE FORTEST
Fortest ontwerpt en produceert met zorg lektest- en flowstestapparatuur. Ze zijn modern, snel, betrouwbaar en traceerbaar. De nieuwe “T-Serie” brengt het lektesten op een heel nieuw niveau.

VISIE FORTEST
ForTest zet zich niet alleen in om de meest modernetesters op de markt aan te bieden, maar de hele aanpak is innovatief omdat het bedrijf van plan is om synergie te creëren met zijn klanten om hen te voorzien van kant-en-klare oplossingen die zijn afgestemd op hun behoeften.

WAARDEN FORTEST
Wij verkopen geen producten, maar oplossingen die in samenwerking met onze klanten zijn gebouwd. Onze apparatuur is ontworpen voor een breed scala aan toepassingen, zowel tijdens als na het proces, om uitstekende prestaties te garanderen, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden.

INNOVATIE FORTEST
De innovatieve technologieën op onze lektestapparatuur zijn gericht op het verkrijgen van de meest stabiele, nauwkeurige en repetitieve metingen die momenteel op de markt zijn.

TOUCH SMART FORTEST
Onze instrumenten worden ondersteund door de meest moderne IT-systemen, om altijd het beste antwoord te geven op uw testproblemen.

TOUCH FAST FORTEST
Testen was nog nooit zo eenvoudig dankzij de pneumatische en meetprestaties.

TOUCH EASY FORTEST
Het extreem eenvoudige gebruik geeft onze lektesters dat concurrentievoordeel, mede dankzij het nieuwe intuïtieve touchscreen toetsenbord, waardoor een snelle implementatie mogelijk is zonder enige technische training. Installeren, gebruiken, testen.

Translate