IONIO Kenniscentrum

Welkom bij het IONIO Kenniscentrum

Bij IONIO B.V. geloven we in het delen van kennis en het bieden van praktische oplossingen aan onze klanten. Daarom hebben we het IONIO Kenniscentrum opgericht, een centrale hub waar klanten toegang hebben tot ons uitgebreide scala aan testsystemen en waardevolle expertise om de kwaliteit en prestaties van hun producten te verbeteren.

Wat bieden wij?

  • Kennisdeling: Ons IONIO Kenniscentrum biedt een schat aan informatie en begeleiding over het gebruik van test- en meetsystemen. Van het identificeren van kwaliteitsproblemen tot het voorbereiden van certificeringstrajecten, onze experts delen praktische inzichten om onze klanten te ondersteunen bij hun specifieke behoeften.

  • Toegang tot test- en meetsystemen: Klanten krijgen oegang tot onze geavanceerde testsystemen, waarmee ze nauwkeurige metingen kunnen verrichten aan hun producten. Of het nu gaat om het analyseren van materialen, het testen van prestaties of het valideren van specificaties, onze testsystemen bieden de tools die nodig zijn voor grondig onderzoek en evaluatie.

  • Advies en Ondersteuning: Onze experts staan klaar om advies te geven over het gebruik van testsystemen in productie- of laboratoriumomgevingen. We bieden begeleiding bij het opzetten van testprocedures, het interpreteren van resultaten en het implementeren van verbeteringen om de efficiëntie en betrouwbaarheid te maximaliseren.

Waarom het IONIO Kenniscentrum?

Het IONIO Kenniscentrum is ontworpen met één doel voor ogen: onze klanten voorzien van de tools en kennis die ze nodig hebben om uitdagingen aan te gaan en succesvol te zijn. Of het nu gaat om het oplossen van kwaliteitsproblemen, het verkrijgen van certificeringen of het optimaliseren van productieprocessen, wij zijn er om te helpen.

Test mogelijkheden

IONIO B.V. heeft de beschikking tot diverse systemen die wij kunnen inzetten bij jouw vraagstuk:

Hoogspanningtest AC tot 40 kV
Hoogspanningstesten tot 15 kV DC
Aardingsmetingen to 40 Ampere
Weerstandsmetingen
Functionele testen tot 5 Ampere
Isolatieweerstandsmetingen tot 1 Teraohm
Surgetesten tot 15 kV
Polaristatiemetingen (PI) tot 15 kV DC
Surge-PD deelontladingsmeting

Ontdek meer

Wil je meer weten over hoe het IONIO Kenniscentrum jouw organisatie kan ondersteunen? Neem contact met ons op voor meer informatie of plan een bezoek aan ons centrum om onze testsystemen in actie te zien. Samen kunnen we werken aan het realiseren van jouw doelen en het verbeteren van de kwaliteit en prestaties van jouw producten.

Translate